marraskuuta 26, 2012

!! hei kattokaa minä olin fani #1 !!

anteeksi paskakuvasta ja anteeksi kirjoittamattomuudesta mutta paljon tapahtuu. viime perjantaina olin jonottamassa hobitin lippujen ennakkomyyntiin ja olin jonossa numero ykkönen. mun sisäinen fanityttö meinasi räjähtää ja mietin tässä yksi päivä että miten paljo tavaraa tulisi jos keräisin kaikki mun tolkien hommelit yhteen kuvaan. sain hobittijulisteen ja otin emmille myös. nyt on liput varattu ensi-iltaan 12.12 klo 00:12 tennispalatsi ykkössali ja minä olen innoissaan. anteeksi teksti on sekavaa mutta mahaan sattuu ja väsyttää. 
ainiin adam lambert @ hartwall areena helsinki 22.3.2013 menen yksin [x] forever alone ihan sama hyvää aikaa tulee. emmin olisin tahtonut mutta kuvaan koko keikan sille niin että se melkeen olisi paikalla. soitan myös kun alkaa soimaan outlaws of love. lupaan emmi lupaan älä huoli rakas. lähden pian rakkaan kanssa saunaan ja suihkuun ja sitä rataa. huomenna ei ole koulua ja taidan lukea taru sormusten herrasta. meen naimisiin gimlin kanssa, se on lupaus. 

5 kommenttia:

esssis kirjoitti...

LOTR, IHAN PAKKO KÄYDÄ TÄMÄKIN KATTOMASSA. ;_____;;;

sanna kirjoitti...

esssis, KYLLÄ LOTR ITKEN AIVAN LIIKAA JOKA___KERTA. JA OOTAN HOBITTII NIIN INNOISSAA JA HERRAJESTAS PUKEUDUN HOBITIKS KU MEEN KATTOO SEN LUPAAN ;___;; AH RAKKAUTTA <3

marpsu kirjoitti...

Ää kui söpöli blogi! =)

http://breakagem.blogspot.com/

sanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
sanna kirjoitti...

marpsu, hoho kitos c:

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce