elokuuta 13, 2012

mä koitan motivoida itteeni kovaa huomiseen koulupäivään

sissi1 sissi2
niin tosiaan, aika kulkee ihan siivillä. huomenna alkaa koulu hyi kamala enkä mä taaskaan tiedä että mihin se kesä hujahti. juoksi karkuun kädet ylhäällä ja huutaen. kirjaimellisesti. tai sitte se olin minä joka juoksi karkuun. en oo valmis palaamaa arkeen vielä, tahon vaan olla ja elää. just nyt kaikki velvoitteet ahistaa enkä oikee saa itteeni niskasta kiinni. itseasiassa tapahtuu just päin vastoin, mä vaan luisun pois otteesta. hyvällä vai huonolla tavalla, en tiiä.

mun kesäloma on menny pitkälti kipeenä olemisessa. koko heinäkuu oli sellasta typerää on-off kipeilyä. en mä ymmärrä, justhan mä kävelin ulos valttiareenalta ekaluokkalaisen lukiotodistus kädessä. miten siinä välissä on muka voinut olla kokonainen kesä? oon pettyny että pittää palata takasin kouluun, mutta toisaalta tiiän että voin paljon paremmin kun mulla on jonkinlainen aikataulu ja järjestys elämässä. mä vaan niin kovin mieluummin pelaisin päivät pitkät zeldaa ja kattoisin 7th heavenia.

4 kommenttia:

ira kirjoitti...

juu sama, kaikki vastuu ja tällaset ahdistaa, olis vaan nii helppoo jäädä nukkumaan ja nauttii vapaasta viel ees vähän aikaa..... :---(
satelliitti.blogspot.fi

sanna kirjoitti...

ira, jep just tollasset fiilikset itelläki DD: asd ei jasaaa

bella kirjoitti...

i agree. nyt on motivaatiot niin nollassa. playing zeldasss alll day.

sanna kirjoitti...

SAMAA MIELTÄ i haz to play, no be stuck in da school :c

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce