toukokuuta 08, 2011

lauantaihuumaaaaa

tää lauantai oli jotain niin huippua taas ettei mitä rajaa. tälläsiä lisää mulle nyt heti kiitos. ei haittas ollenkaa vaikka jokane kesäloman päivä ois tällane, nii kivaa on ollu.

aamulla (taino se mitää aamua kyllä enää ollu, myöhää nukkumine on kivaa) käväsin kirpparilla ja tällee ja ostin jopa vaatteita mistä oon semiyllättyny. mutta joka tapauksessa, ne vaatteet esitellää myöhemmi, tosin ton kiroileva siili - paidan ostin tänää että sen näätte ny jo.

tän jälkee lagasin pari tuntia kotona, luin taru sormusten herrasta - kirjaa eteenpäin parisen sivua kun mulla kestää niin hirmu kauan lukee ykskin sivu siitä kirjasta kun se teksti menee jotenki hassusti. laitoin aurinkorasvaa ekan kerran tän kevään aikana ja menin ulos istumaan. aurinkorasvaa siks että palan jo viidessä minuutissa helpostikkin ku en mä oikeen rusketu. oli ihanaa istuu pihalla ku oli niin hirveen lämmin.

sitte lähin kavereitten luo korsoilemaan ja otin iha hirveesti kuvia taas vaihteeks, melkei neljäsataa. tätä menoo tää meijän kone poksahtaa. meillä oli iha überkivaa ja suunniteltii mm. mikon huulikorun ottoa ja muuta kivaa. käytii syömässä ranskiksia ja kaikkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce