joulukuuta 22, 2012

a dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself

ropukollaasi selailin mun vanhaa petsie tunnusta ja sieltä löyty paljon kuvia roosasta joita mulla ei oo tällä koneella ollenkaan. nää on nii söpöjä että mun on pakko nyt näyttää nää teillekin! me ollaan roosan kaa oltu paita ja peppu ihan pennusta asti. me ollaan koettu samat asiat ja me ymmärretää toisiamme. me ollaan kasvettu yhdessä ja musta oikeesti on tuntunu että ainut joka tajuaa mua täysin tässä perheessä on roosa. se on ollu aina mulle niin tärkeä ja rakas, etten osaa edes selittää. se tajuaa kaiken eikä sille edes tarvitse selittää. se ei kysy mikä on hätänä, se vaan lohduttaa. muistan ku roosa juoksi ekaa kertaa meijän autosta ulos mun luokse ja se oli niin pieni. mäkin olin. ja se heilutti sen pikkuista häntää ja oli niin iloinen. sitä se on edelleenki, roosa on varmaan ilosin, kiltein ja reippain koira jonka tiedän.
ropukollaasi1ei mulla ollu kai mitään muuta asiaa kun vaan näyttää näitä ihania kuvia mun rakkaasta aarteesta. mun pikkunen täyttää 11 vuotta maaliskuun kuues päivä 2013. tuntuu ihan oudolta että roosa on ollu meillä jo niin pitkään. tuntuu että se ois ollu paljon vähemmän aikaa, mutta toisaalta taas tuntuu että se ois ollut mun luona aina. elämä ois ihan tyhjää ilman tota pikkusta karvapalloa, oon onnekas kun mulla on se. se on aina ovella vastassa ilosena kun tulee kotiin, ja aina jos joku vituttaa niin toi piristää heti. se on vaan jotain niin kallisarvoista. tuntuu jännältä saada niin syvä yhteys jonkin toisen lajin edustajaan kun mitä itte on. vaikka roosa ei osaa puhua niin mä vaan jotenkin tiedän että se ymmärtää mitä mä sanon. se on ihan täydellinen, en voisi pyytää parempaa. 
ropuihana kultarakas1 ps roosan nimi tulee siitä, että se sattu tulemaan meille just roosan päivänä vuonna 2002. se vaan tuntu jotenkin osuvalta. ja kyllä se aika paljon roosalta näyttääkin, jos multa kysytään. 

4 kommenttia:

annap kirjoitti...

miten ihana !!!!!!!!!!! ps näytät ihan multa pienenä apua oliks muka kaikilla tollaset huivit oikeesti tollai hassusti päässä??

sanna kirjoitti...

ANNA JOO NOI HUIVIT OLI COOL!!!! :DDDD ai että

YARRtroll~ kirjoitti...

Voi ei aaaw miten suloinen postaus! ;___; Rapsutuksia Roosalle! :3

sanna kirjoitti...

YARRtroll~ hihu kiitos kamalasti <3 C: joo vien sille terveisiä! :3 <3

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce