syyskuuta 18, 2011

gotta love sickdays

kipeenä olemisessa on se siisti asia että saa oikeesti jotain aikaanki ku pitää jumittaa vaan himassa. tänää oon ollu aktiivinen ja reipas ja päätin uudistaa mun seinän, joten leikkasin noi kirjaimet siihen ja tadaa. kyllä, oli hankalaa ja raskasta mutta siinä se on ja tykkään kyllä enemmän kun on laillista tykätä. 

mun pitäs saada tää mun huone valmiiks ja kuntoon niin voisin ottaa kuvia ja näyttää teille millanen tää oikeen on, ite tykkään niin paljon. tää on aikalailla mustapunanen ja täynnä (siis oikeesti_täynnä) kaikkia epämääräsiä kuvia ja julisteita ja tekstejä. täs huoneessa on hei asennetta, en taho muuttaa pois täältä. 

sen lisäks että oon ollu ahkera, syöny pullaa, juonu kaakaota ja aivastellu, mä oon kattonu all time low'n live-esiintymisiä. mullon iha kauhee hinku nähä nääki, kamalaa aatella että nää on soittanu tossa kilsan päässä mun kotoota! että noi on ollu oikeesti_korsossa_, siinä niityllä missä aina hengataa. vitun outoa, mutta kelpaa.

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

sanna sit kun ne tulee suomeen me mennää kattoo niit!! sanna mä oon ollu niis 20 metrin pääs kuuntelemas niit sillon kun ne oli korsos!! ois ollu kivempi nähä ne ku olla siin aidan toisel puolel.. :p

sanna kirjoitti...

polly JOOOO me sit nii mennää! oikeesti! :DDDD ja hahaa, ankkarock kuulu tänne ku ei tästä oo ku kilsa :D !

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce