heinäkuuta 13, 2011

lost in tuesday


tänää oli kauheeta herätä. aattelin että herään kaheksalta mutta empä sitte heränny ku siks ajaks että laitoin herätyskellon pois päältä. loppujen lopuks heräsin yheltä ja olin niin kärttynen ettei mitää rajaa. sain aikaseks katottua oman taivaan jälleen kerran ja lagattua kiitettävällä tahdilla.

mutta myöhemmin päivällä lähin ulos ja oli tosi kivaa. luojan kiitos lähin pihalle oikeesti. musta on tulossa iha mökkihöperö enkä tykkää ajatuksesta liiemmin. 

tää päivä oli senkin puolelta vähän perseestä, ku emmi lähti lastenleirille isoseks ja tulee vasta joskus sadanvuoden päästä ja sitte se lähtee pesisleirillekki ja ties mitä. en selvii ilman sitä. onneks mulla on olli bff täällä ja inka ja henna ja muut toverit. kauheeta ku emmille ei voi ees soittaa ku sillä pitää nii kiirettä siellä leirillä... yh. 

joka tapauksessa, huomenna mennää vissii porukalla ollille yöks ja katotaa varmaa jotai leffaa ja valvotaa myöhään ynnä muuta kivaa. toivottavasti suunnitelmat onnistuu, niillä ku tuppaa olla tapana mennä jotenki pieleen... 

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

ollille porukasl... vitsi kelpais mullekki, mut pitäkää hauskaa raksut<3 :)

sanna kirjoitti...

jeap, pitää vaa toivoo et äityli päästää mut mutta eiköhän se... (: ja kyl me pidetää todellaki! <3

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce