toukokuuta 28, 2011

@ viro


kiitos rakas rakas RAKAS 9B ihanasta ja ikimuistosesta leirikoulusta! en voi kuvitella mitä olisin ilman kaikkia teitä ja näitä meidän yhessä viettämää seittemää vuotta mun elämästä. yhessä ollaa naurettu, itketty ja raastettu kaikkien hermoja meijän kovaäänisyydellä ja päättäväisyydellä. vaikka välillä on ollu kiistoja ja kireetä ilmapiiriä, nii en siltikää luopuis yhestäkää hetkestä teijän kanssa. ja vaikka peruskoulu ny loppuu ja kaikki lähtee omille teilleen ni lupaan etten ikinä unoha teitä enkä anna meijän ystävyyden päättyä! 


vika ilta oli jotain ihan kamalaa, kaikki itki, jokaikinen (ja kun sanon kaikki niin tarkotan myös_KAIKKI_) meijän luokkalainen. se oli sellanen tilanne mikä jotenki avas myös mieltä. avas sitä että kaikki luokkalaiset on tärkeitä ja kaikki välittää. oikeesti, kuinka monella on tällane luokka että nauretaan ja itketään yhessä? ei monella, ihan totta. koen olevani kauheen onnekas. emiliä lainatakseni "mä niinku tavallaa sillee rakastan teitä kaikkia".

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

sanna.. Sä kirjotit jotenkin niin ihanasti meistä kaikista.. Tää sai mut itkemään.. Taas.. En kestä.. mun on pakko pitää yhteyttä meijän kaikkiin luokkalaisiin...<3 sanna mäki rakastan sua, ja meijän luokkaa<3<3 ja noi kuvat on aika ihania<3

sanna kirjoitti...

awwww polly oot söpö <3

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce