toukokuuta 23, 2011

link is my future husband

tänää oli taksvärkkipäivä. se selittääki sen miks olin kaks tuntia koulussa ja tulin takasin kotiin. mun panos tähän päivään oli se, että kannoin mikkiständin saliin musaluokasta. niin, söin mä ruokaakin. oi kuinka rankkaa taas, ei voi muuta sanoo. ku tulin kotii ni aloin hakkaamaa the legend of zelda; twilight princessiä. nyt heti alkuu sanon että älkää antako nimen hämää, se on aivan helvetin hyvä peli, sellane missä pitää käyttää omaa järkee. oon liian addiktoitunu noille peleille, jo iha pikkusena nassikkana hakkasin ocarina of timea enkä oo vieläkää kyllästyny. kyllä se jotai noista peleistä kertoo.

ASIASTA KOLMANTEEN, lähen huomenna leirikouluun viroon enkä tuu ennen perjantaita takasin, sillonki varmaa niin myöhää etten jaksa alkaa mitää sepustamaan. joten lauantaina kaiketi seuraavan kerran. tapaamisiin!

3 kommenttia:

kikka kirjoitti...

HAHA hajosin oikeesti niiin pahasti ! Kun tossa hallintapaneelissa näkyi toi sun ekakuva silleen ihan pienenä niin katoin että oot leikannu polkkahiukset ja tasaotsiksen :: DDDDDDDD AOSÖD.a ei sentään sitte näi ollu.

Btw. pidä leirikoulussa hauskaa !

Varja kirjoitti...

Zeldaaaah <3 Oonki miettiny oonko viiminen joka mein ikäsenä rakastaa sitä :D

Pidä kivaa aikaa Virossa o/

sanna kirjoitti...

KIKKA , HAHA ei en sentään ! :D
VARJA , oi zelda. <3 siihen ei ikinä kyllästy

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce