huhtikuuta 12, 2011

it's just you and me and honestly that's everything I need

kelattiin tänää paulan kanssa kuinka perseestä on kun julkkiksista etitään kuvia ja niitä levitetään, alkaa itteeki mietityttää tietyt kuvat. tai että siitä kyseisestä henkilöstä jauhetaan asioita, tongitaan kaikkia henkilökohtasia juttuja ja niitä sitte pohditaa kunnon porukalla netissä. tai että sen kyseisen ihmisen tutuista otetaan tietoja selville ja aletaan jauhaa niistä. tai sitten kehutaan sillä että "mäpä tiiän tän ja tän". ja sitte puhutaa kuika paska jätkä on ku oikeesti ei ees tunneta koko ihmistä tai tiietä mistään mitään. mitä helvettiä.

te jotkut helvetin uteliaat persoonat, älkää vittu enää jaksako käyä meijän kuvia läpi
löytääksenne jotain tiettyjä ihmisiä niistä oikeesti kuin säälittävää, meneekö VÄHÄN yli.

kuten voitte nähä nii kyrsii. siis joo kyllä mäki etin ihmisistä kuvia ja tällee koska ne tyylii on jossai bändissä mistä tykkään etc, mut se on eri asia mennä tonkimaa tietyn ihmisen tuttavien facebook-tunnuksia iha vaan löytääkseen kuvia. helvetin ärsyttävää.

3 kommenttia:

Paula kirjoitti...

sanna asiaa!!! EI TARVII AINAKA SIT ENÄÄ LEVITTÄÄ NIITÄ KUVII...

Nanami kirjoitti...

Mä oon miettinyt ihan samaa. Oikeesti, niin säälittävää kaivella tietoa väkisin jostain ihmisestä.. Raivostuttavaa >8(

sanna kirjoitti...

polly, älä vitussa ... on nii naurettavaa et pitää miettii et uskaltaako sitä ny laittaa kuvaa kyseisestä henkilöstä ettei se levii minnekää ja ihmiset saa taas vähä lisää aihetta märistä. ihmine seki on vaikka vähä tunnetumpi tätä nykyä taas. FUCK.
nanami, se on aivan törkeen ärsyttävää oikeesti... :C varsinki tässä tapauksessa argh

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce