huhtikuuta 13, 2011

have you seen the fairies that come at night

inhoon sellasia ihmisiä mitkä menee täysin kavereittensa mukana. ei mun päähän vaan mene se että jonkun ajatusmaailma menee niin että kun "kaveri vaihtaa tyyliä niin vaihan mäkin perässä" tai kun "kaveri teki noin niin teenpä mäkin perässä". tai esimerkiks just se että jos kaveri kuuntelee jotain tiettyä musaa niin toisenkin on pakko. miksi?

ihminen on vähän kummallinen eläin. ei meistä ota kukaan selvää. ihminen on itsekäs, kateellinen ja omaa etuaan tavoitteleva. ihminen ajattelee loppupeleissä vain itseään eikä muita, vaikka niin yrittäiskin muille ja itselleen kuinka kovasti uskotella. loppujenlopuksi me todennäkösesti pelastettais oma nahkamme kuin jäätäis auttamaan toisia. koska se on ihmisen vaisto, ihmisen vaisto sanoo että "tee mitä vaan pysyäksesi hengissä".

palatakseni siihen virran mukana menemiseen, tunnen tällasia ihmisiä. toisaalta osaan ymmärtää sen, ettei jotkut vain taho erottua kaveriporukasta, eivätkä vaan taho pitää erilaisia vaatteita kuin muut tai erilaisia hiuksia kuin muut. mutta silti. en mä tiedä miks mä pohdin tällasia.

sitä vaan että mun eilinen päivä pelastu kun adam kirjotti twitteriinsä "rakastan".
suomeksi, kuvitelkaa. se sai mut niin iloseks ettette uskokaan.
tahoin vaan mainita.

2 kommenttia:

emi kirjoitti...

OAA Sanna rakastan sun sivuprofiilia ó____ò. Mutta yyy, toi mitä tosa kirjustelit ihmisistä mitkä menee täysin jonku/joidenki kavereiden mukaan... yhyy :c. ihmiset on kovin tyhmiä eikä tällä mun kommentilla oo mitään virkaa.. :D kovin sekavaa, pahoittelen. MUTTA OAA

sanna kirjoitti...

haha musta se on kovin outo :DDD JOO se koski ihmistä jonka molemmat tunnemme oikein hyvin ja joka on ärsyttäny meitä molempii semipaljon! :D

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce