huhtikuuta 23, 2011

do you feel the sun on your skin

chillausta kavereiden kanssa, auringonpaiste, copeland, tupakantumpit nurmikolla, kuvien räpsiminen, ulkona myöhään hilluminen, kevyt tuuli, maassa istuminen, sininen taivas, punaset converset, steissin grillin ranskikset
kesä tulee oikeesti, how cool is this? aijon niin ottaa kaiken irti tästä kesästä, oikeesti tästä tulee paras kesä ikinä, oon päättäny niin. mä oon vaan kerran nuori, just tällä hetkellä se kavereiden kanssa oleminen ja ajanviettäminen on mulle se parhain vaihtoehto.

tänään kun istuin niityllä (paikka meillä korsossa jossa nuoriso viettää kesäsin aikaa) kavereiden kanssa, kattelin sitä maisemaa, aurinko lämmitti iholla ja kaverit nauro ja heitti läppää vieressä nii tajusin, että tää kaikki on just se mikä tekee mut onnelliseks. en kaipaa mitää ihmeellistä mun elämää, tahon vaan niitä ihan normaaleita asioita. en mä tarvii mitään ihmeellistä, mun kaverit, aurinko, steissin ranskikset ja hyvä musiikki riittää tällä hetkellä enemmän kuin hyvin. 

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Sanna mä oon ihan samaa mieltä sun kanssa.. Kesä tulee ja kaverit aurinko ja kaikki pikkuinen kiva tekee onnelliseksi<3!

sanna kirjoitti...

älä vaa, ihana tunne. <3

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce