maaliskuuta 22, 2011

sinä etsit turvapaikkaa täältä

Musta tutuu että toi loskan määrä ei tuu ikinä lopullisesti sulamaan pois. Kaikki kadut tulvii ja kengistä tulee läpi jatkuvalla syötöllä. En tykkää alkukeväästä, tää on ihan kamalaa aikaa. Roskat vaan paljastuu lumen alta ja on rumaa. Mutta niihän se on että pakko käydä tääki vuodenaika läpi että tulis viimein se kaivattu kesä... huoh. 

Meillä oli tänää koulussa vaan kuuden tunnin päivä, mut silti tuntu jotenkin että aika matelee tai jotain vastaavaa. Aamulla kaks tuntia telinevoimistelua, mikä tosin oli suhteellisen kivaa koska meijän oma ope ei ollu paikalla, ja oli poikien kanssa samaan aikaan. Paljon rennompaa noin. Liikan jälkeen hyppytunti, istuttii vaan käytävässä ruotsinluokan ulkopuolella ja odotettiin että B-ruotsilaiset pääsis tunnilta (kyllä, oon A-ruotsissa, mitähän syndroomaa mäkin sillon oon kokenu kun suostuin sen valitsemaan...). Tämän jälkeen kaks tuntia YH'ta, saatiinpa kokeetkin ja itelle tuli 7½. Oon enemmän kun tyytyväinen koska kokeesta tuli minuspisteitä vääristä vastauksista, ja se ei edes vaikuta laskevasti! Joten edellisen kokeen 6½ on virallisesti historiaa. Tämän kaiken jälkeen vielä matikan koe josta en osannut mitään. Tuntu kuin pää räjähtäis kun yritin epätoivosesti laskee niitä juttuja, ei vaan riittäny jaksamus. Tajusin että olin tehny neljänpisteen tehtävän väärin, mutta en vaan yksinkertasesti jaksanut korjata sitä, joten jätin sen siihen. Hyvä Sanna, näin sitä pitää. Varsinkin kun olisin osannu laskea sen. Miks oon tyhmä? 
Asfaltin pinta kiiltää yössä
On sade lakannut viimeinkin
Ajatella, minä melkein luovutin

Olit siinä, minä silmäni ummistin
Pienen ohikiitävän hetken näin sut siivin valkoisin
Ota minut, minä hiljaa rukoilin
Ota minut, ota minut
tai kuihdun ja pois ajelehdin

Mitähän muuta mainitsemisen arvoista mun elämääni tällä hetkellä kuuluu... hmm ei mitään? 
Pitäis vaan jaksaa tehä äikän päättötyötä. Uma Karma nyt ei välttämättä ole mikään paras valinta tollaseen työhön missä pitää olla aika paljon fakta tietoa siitä kirjailijastakin ja kaikkee, mutta ei se mua oikeastaan haittaa. Ainaki saan tehdä sellasesta joka mua kiinnostaa. Ajattelin tosin aluks että mun ois ihan helppoa tehä kirja-arvostelu Kaiken se kestää'stä, mutta nyt onki osottautunu että se on tosi vaikeeta. Tahon saada siitä hyvän, mulla on siitä kirjasta niin paljon sanottavaa mutta tahon ilmasta itteeni ns. sivistyneellä tavalla. Ja mulla kun ei vaan sanavarasto riitä, tiedän tasan mitä tahdon kirjottaa mutta en tiedä sanoja millä kirjottaa se mitä tahon. Hankalaa, ehkä vähän liiankin hankalaa. 

Oon kuitenkin suhteellisen ilonen, koska se tänpäivänen matikankoe oli viiminen vähään aikaan, nyt tulee ilmesesti pieni tauko kokeista. Ellei ruotsin sanaria sitten lasketa. Siitäkin pitäis saada yli puolet ettei numero laskis kutoseen. Koska jos niin käy niin se on sitten heippa Tilulle... Miks pitää olla nii vaikeeta koulussa? Vaikka yrittäiski nii jotenki ei vaan riitä. Rasittavaa.

3 kommenttia:

kikka kirjoitti...

Vähän ihana sanna toi viiksikoru :D:D ♥ aaaw

sanna kirjoitti...

:DD ! hahih kiitos, se on huippulöytö. tiesin heti ku näin sen että ton mä tahon paaaa ! (:

kikka kirjoitti...

Nojoo ! Toi on oikeesti ihan mahtava adds:D:D

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce