maaliskuuta 21, 2011

look alive, sunshine


En ehkä toivu tästä nyt hetkeen. My Chemical Romance oli semisti liian ihana ja nyt on ikävä keikalle. Aaa, se fiilis kun keikka alko, yh. Vaikka olinkin istumassa niin oli kyllä nii hyvä fiilis siellä katsomossa ettei mitään rajaa. Vaikka sainkin joltain tytöltä jatkuvasti kyynerpäästä takaraivooni niin ei se mitään, oli helvetin hienoo. 

Salakuljetin mun järkkärin tonne ja kuvasin sillä, siitä tulikin oikee säätö ja järjestyksenvalvojat huomas että jollain siellä meijän lähettyvillä on järkkärikamera mukana. Tungin kamera Nälpin laukkuun, problem solved. Ainut mitä pelkäsin oli että ne tarkastaa kaikki ennen kuin päästään ulos mutta eipä niin tietenkään käynyt, ihan turhaan pelkäsin. Oli kuitenkin semi ärsyttävää kun järjestyksenvalvojia parveili siinä meidän edessä eikä voinut mitään tehä kun ois saanu jonkun niistä kurkkuunsa kiinni. 

Siihen loppu siis mun kuvaaminen, positiivista kuitenkin oli että sain jo semipaljon kuvia otettua ennen kuin mun kamera huomattiin, ja lisäksi järkkärit ei löytäneet sitä joten hienoa sekin. Kun mä pääsin ulos Hartwall areenalta niin mulla oli niin hyvä fiilis, olin päässy pälkähästä kätevästi ja sain pitää mun kuvatkin. Jos ne järjestyksenvalvojat ois pölliny mun kameran ja muistikortin siinä samalla niin oisin huutanu ja kovaa.

Ainiin, näin Nanaminkin siellä keikalla! Olin jo ihan satavarma etten tasan kerkeä näkemään, mutta sitten se tunnisti mut ja jutteli. Oli kivaa nähdä. c:

Kiitti pojat, oli enemmän kun hienoa. Ens kerralla uusiks. 
Pahoittelen ärsyttäviä kopioinninestoja, en taho että mun vaivalla hankkimia kuvia käyttää kukaan muu.

6 kommenttia:

nälpi kirjoitti...

Jos jaksat ni lähetä mulle noita kuvia jossain vaiheessa, voin sitte joskus tylsänä päivänä leikkiä taiteellista ja tunkea niitä seinälle tai jotai muuta yhtä hohdokasta.

sanna kirjoitti...

kyllä kyllä näin teemme

Nanami kirjoitti...

Voiii miten saitkaan hyviä kuvia ;__; oma ipodini ei tykännyt kuvata kunnolla ;___;

mutta nus oli mukava nähdä ♥ anteeksi että olin semi random kun vaan tulin takaata sillee jee oon nanami XD

sanna kirjoitti...

jep, oon noihin kuviin semityytyväinen siihen nähden mikä salailu ja operaatio oli niitten kuvaamisessa... :D
HAH et sä ollu random, mä olin :DD

Nanami kirjoitti...

itseasiassa mä olin se random XD hyppään vaan takaata päin sillee "moi ootko se :_____D"

sanna kirjoitti...

"JOO OON MÄ OOO!!!!!!!" :DDDDD itse olin viisaampana kuin koskaan.

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce