lokakuuta 20, 2011

polly haasto mua tällasee

Säännöt ovat seuraavat:
1.Kiitä haasteen antajaa: kiitos kiitos kiitos ihana polly (:
2.Anna haaste kaheksalle bloggaajalle: kaikki on jo ihan salee tehny tän joten kauheen vaikee haastaa ketään (+ oon aika laiska ihminen miettimää) mutta jos jotakuta huvittaapi tehä nii tehkää ihmeessä. kaikki jotka haluu nii saa.
3.Ilmoita heille haasteesta: mission completed
4.Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

1. oon väsyny. niiku en sillee, vaa sillee, niiku väsyny. ihan oikeesti vaa yksinkertasesti nii väsyny että tekee välillä pahaa. jatkuva väsymys mikä ei vaan yksinkertasesti mene pois on aika raskasta pitemmän päälle jaksaa kun ees joskus tahtois että silmät pysyis kunnolla auki.
2. haluisin värjää mun punaset hiukset takasin tosi paljon! mutta toistaseks en vielä saa/jaksa/vaivaudu. kattoo sitte taas jossai vaiheessa uusiks ku oon lopenkyllästyny näihi blondeihin. tosin musta tuntuu että kohta nää lähtee ku en jaksa enää, eri asia on että mitä äiti sanoo.
3. mun suoristusrauta räjähti tänään mun käsiin ja se vähän sattu, sain yhen pienen palovamman. enemmän mua vaan nyt mietityttää että millä mä käännän tän mun otsiksen kun se muuten tuppaa vähä tunkemaan tielle ja olemaan rumaakin rumempi. ihanaa.
4. tahon kattoo taru sormusten herrasta trilogian just nyt ja heti ja ää. kun oikeesti tuntuu että sitä ku kattoo ni kaikki muu vaa hävii ympäriltä ku se on jotenki nii maaginen en mä tiedä. lotri on ja tulee aina olemaa mun suosikki, whatever happens.
5. oon surkee tällasissa. todella surkee, ja vieläki surkeempi oon ku yritän epätoivosesti keksii jotain randomfaktoja itestäni. en koe olevani kauheen kiinnostava persoona muutenkaan, niin se tekee tästä entistäki haastavampaa. huhuuhuu vielä kolme jäljellä.
6. hahaa mä keksin!! tykkään luonnosta. niiku yleisesti luonnosta, tykkään ku aurinko paistaa lehtien välistä ja tykkään ku joki virtaa ja tykkään ku leppäkertut lentää. talvesta mä en niin välitä mutta onhan seki ihan kaunis, kuha ei jatkuis nii kauheen pitkään ja olis nii kylmä. 
7. on yks ihminen jonka elämästä mä teen ainakin astetta vaikeempaa ja mua sattuu aika paljon kun nään että saan sen nii surulliseksi. 
8. tahtosin vihreet kengät ja vihreen hupparin ja sateenvarjon mistä tulee auringonvaloa nii voisin leikkiä että on kesä ja lämmin ja ettei mun tarvii mennä kouluun. sieltä varjosta vois kuulua myös lintujen laulua.

3 kommenttia:

H kirjoitti...

aaaa, Sanna sä oot ruvennu postailee enemmän! sun blogia on kiva lukea! :)

Paula kirjoitti...

tui sanaa<3

sanna kirjoitti...

H; juuuu oon saanu vähä tätä bloggausintoo takastee! (: kiva kuulla!
POLLY; sinä oot ihana <3

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce