kesäkuuta 26, 2011

voi vittujen vittujen vittu

se tunne ku makaat tyhjässä talossa jossa ei oo huonekaluja eikä näin ollen ruokaa eikä juomistakaan. ilman konetta, koska se ei aukea, ilman telkkaria koska se on viety pois ja ilman saldoa koska se nyt vaan on vittuillakseen kulunu.

oli tosiaa hieno fiilis tulla juna-asemalle ku siellä ei oo ketää vastassa, ottaa taksi himaan ja maksaa ittensä kipeeks siitä ja sen jälkee huomaa että katos vittu perkele ovi on lukossa enkä omista kotiavainta. sitte ku lopulta keplottelet ittes sisälle taloo ni huomaat että katos perkele, huonekalut kaikki lähteny kävelee ja talossa ei ketää sun lisäks.

vittu tervetuloa kotii vaa sanna. et näillä nyt sitte mennää, ilman konetta, ilman telkkaa, ilman saldoa, ilman ruokaa, ilman juomista, ilman musiikkia, yksin. elämä siis suomeks sanottuna hymyilee taas nii vitun hienosti päin naamaa, mietin vaa et miten saan itteni säilyy hengissä seuraavat viis päivää ilma ruokaa mutta oh well pikkujuttuja tietysti.

ja seki vielä ettei oo bensaa = oon tän talon vanki kunnes porukat päättää joskus saapua. en ihmettele vaikkei saapuiskaa.

ne jotka ihmettelee, mä dataan kännykällä. ai no katos vaa, tästäki loppuu kohta akku, pitihä se arvata.

ompa taas nii helvetin upeeta olla tosiaa 'kotona.' älkää oottako postauksia ku niitä ei oo tällä viikolla varmaa tulossa, en tiiä millo saan koneen toimintaa. seuraavat viis päivää siis makaan lattialla ja itken, kivaa!

5 kommenttia:

kikka kirjoitti...

SANNNA ! mitä on tapahtunu :o miksei sielloo kukaa ja miksi talo on autio, sannaaa voiei pieni mitä.

emi kirjoitti...

mitä ihmettä o: miks tollai, yhdy täysin kikan kommenttiin.. eksä voi kävellä kenenkää luo? )8

sanna kirjoitti...

meillä nyt sit remontoidaa jotain, heräsin aamulla kauheesee metelii. Ja vanhemmat on muualla. Paaaaaaaa.

Paula kirjoitti...

nyt säikäytit pahemman kerran!!! Are you all right????

sanna kirjoitti...

JUUUU kaikki on hyvin nyt C: toi oli vaa semipaska viikko mut nyt kaikki on hienosti

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce