toukokuuta 17, 2011

tie kontuun ...

tänään mä kävelin metässä ja mulle tuli niin flashback. pienenä mä leikin hobittia yksin metässä, mulla oli sormus ja viitta ja mä olin frodo. se riitti. näin jälkikäteen mua harmittaa kun kukaa ei tahtonu leikkiä hobittia mun kanssa, aatelkaa kuinka upee leikki se ois ollu ku ois ollu merri ja pippin ja sam ja ihan kaikki. sitä ois voinu luoda oman konnun, oman maailman ja ihan kaiken.

jos mä saisin päättää nii voisin palaa takasin ajassa ja hankkii sellaset kaverit jotka leikkis mun kanssa hobittia.  mä loisin niiden kanssa konnun, missä kaikki ois aina hyvin ja missä vaan tanssittais ja naurettais ja juotais omenamehuu leikkien et se on olutta (koska sitä ne hobitit juo) ja mulla olis sellane kaveri niinku sam.

mutta aivan, mulla on jo oma sam, emmi. se on just sellanen samanlainen höslä joka kuitenki tarkottaa sisimmässää hyvää ja jolla on kultanen sydän. sellanen ihminen joka lähtis mun perään vaikka oisin sanonu kuinka pahasti ja kuinka repiny sen sydämen kahtia ja sellanen ihminen joka pelastais mut aina kerta toisensa jälkee oman henkensä uhalla. sellane se on. mun sam. 

4 kommenttia:

Paula kirjoitti...

sanna mä tuun leikkii sun kaa hobittia! millon mennään? jaja saanks mä olla pippin? :)

sanna kirjoitti...

aww :DDD saat olla pippin koska mä NIIIIIIIN oon frodo.

Nanami kirjoitti...

Meillä on tulossa juhannuksena hobitti larppaus kavereiden kanssa!! Mäkin voin tulla sun kanssa leikkimään hobittia♥

sanna kirjoitti...

AAAA ;_____;; tulkaa kaikki leikkii mu kanssa hobittia, se on mun IÄNIKUINEN unelma oikeesti :D

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce