huhtikuuta 20, 2011

it's like i was never here


anteeks etten oo kirjottanu. en tiiä mitä mun ois pitäny kirjottaa. jotenki vaa en osaa ja oon niin väsyny aina ku tuun koulusta etten vaa jaksa alkaa kirjottaa. ehkä on vaa iha hyvä etten oo mitää yrittäny tänne selittää, tulis liian sekavaa ja jännää tekstiä. 

mä luen kemian kokeesee. en ymmärrä mitään mutta ainaki mä yritän. ja edellisestä kokeesta sain kasin, johon oon über tyytyväinen, joten se ei kaada maailmaa vaikken saiskaa tästä kokeesta mitää maailman parasta. tosin tahon kemiasta kasin todistukseen koska nyt oikeesti yritän päästä sinne lukioon minne haluun ja jotta mä pääsen sinne niin vaaditaan parannusta. mä en vaa tiedä miten alottaisin.

olin tänää kattomassa mun kavereitten päättökonserttia. se oli ihan hieno, tykkäsin. plus että näin bmth-toveria jopia mikä oli tietysti plussaa sekin. meillä oli kiva ilta inkan, ollin, hennan, mikon ja anssin kaa, käytiin mm syömässä ja vastaavaa pientä. oon pahoillani ku tää oli näin huono merkintä, mä tiedän sen. palaan taas takasi normaaliin, oon nyt vaa liian väsyny ajattelemaan.

2 kommenttia:

emmi kirjoitti...

AAA meilläki on kaikilla aina koulussa vauhtihirmuja, nom <3

sanna kirjoitti...

VAUHTIHIRMU ON HIENO <3

Lähetä kommentti

 
Zelda Triforce